Online bestellen kan altijd. Lees alle coronavirus maatregelen bij de veelgestelde vragen.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via giovanni.grootendorst@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Product ruilen

Wilt u een product ruilen, dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt dan contact met ons op nemen via de mail. De verzendkosten naar onze winkel zijn dan voor uw eigen rekening.

Ik heb een verkeerd bezorg adres door geven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. We zullen dan ons best doen om de bestelling voor u te wijzigingen.